Ajala Čokoláda Madagaskar Akesson BIO 45g
Kód: 4-MSB-10/45Související produkty
Detailní popis produktu
Ajala Čokoláda Madagaskar Akesson BIO 45g
Každá single origin čokoláda je chuťový originál. Jedinečnou a neopakovatelnou chuť jí zaručují ty nejkvalitnější kakaové boby pocházející vždy z jediného regionu. Čokoláda, kterou držíte v ruce, má původ na Madagaskaru, kde pro ni kakaové boby zpracovává již druhá generace rodinné farmy Akessonů. Podnik se výrazně orientuje na podporu svých zaměstnanců, jejich rodin a komunity jako celku.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat skořápkové plody
- Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
- Skladování: Uchovávejte v pokojové teplotě.
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2460 |
Bílkoviny (g) | 8,6 |
Tuky (g) | 41,1 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 25,61 |
Sacharidy (g) | 45,9 |
Z toho cukry (g) | 35,5 |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | 0,079 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Země původu: | Česko |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 45 g |
Za opravdovou a komplexní chutí čokolády Ajala jsou nejen poctivé suroviny (kakaové boby a panela – šťáva z cukrové třiny), ale také pracovní postup, v němž se nic nedá ošidit. Pro čokoládu je důležitý čas, poctivý přístup a samozřejmě to nejdůležitější KVALITA. Všechny čokolády jsou vyráběny v Česku. A co vlastně ajala znamená? V mayském jazyce je to probuzení a přesně takové pocity by vám měla tato čokoláda předat. S chutí do toho!