Ajala Čokoláda Madagaskar Akesson BIO 45g

Kód: 4-MSB-10/45
Značka: Ajala
85,33 Kč 95,57 Kč včetně DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
17.10.2024
Ajala Čokoláda Madagaskar Akesson BIO 45g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ajala Čokoláda Madagaskar Akesson BIO 45g

Každá single origin čokoláda je chuťový originál. Jedinečnou a neopakovatelnou chuť jí zaručují ty nejkvalitnější kakaové boby pocházející vždy z jediného regionu. Čokoláda, kterou držíte v ruce, má původ na Madagaskaru, kde pro ni kakaové boby zpracovává již druhá generace rodinné farmy Akessonů. Podnik se výrazně orientuje na podporu svých zaměstnanců, jejich rodin a komunity jako celku.

  • Alergeny: bez alergenů a může obsahovat skořápkové plody
  • Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
  • Skladování: Uchovávejte v pokojové teplotě.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2460
Bílkoviny (g)8,6
Tuky (g)41,1
Z toho nasycené mastné k. (g)25,61
Sacharidy (g)45,9
Z toho cukry (g)35,5
Vláknina (g)-
Sůl (g)0,079

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády
Hmotnost: 0.05 kg
Země původu: Česko
VO násobek: 5
Hmotnost: 45 g

Za opravdovou a komplexní chutí čokolády Ajala jsou nejen poctivé suroviny (kakaové boby a panela – šťáva z cukrové třiny), ale také pracovní postup, v němž se nic nedá ošidit. Pro čokoládu je důležitý čas, poctivý přístup a samozřejmě to nejdůležitější KVALITA. Všechny čokolády jsou vyráběny v Česku. A co vlastně ajala znamená? V mayském jazyce je to probuzení a přesně takové pocity by vám měla tato čokoláda předat. S chutí do toho!