Barry Callebaut Čokoláda 70-30-38 hořká 70,5% 400g

Kód: 4-CCEH-400
202,06 Kč 226,31 Kč včetně DPH 50,52 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
11.12.2024
Hořká čokoláda od Barry Callebaut ve formě čokopeciček má intenzivně kakaovou hořkou a praženou chuť s ovocnými tóny. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení a na výrobu zmrzlin či pralinek. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barry Callebaut Čokoláda 70-30-38 hořká 70,5% 400g

Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou?

Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech.

Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux, ale i dezertních krémů.

S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.

Složení: Kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: sója

Cross-kontaminace: mléko

  • Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
  • Složení: kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
  • Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
  • Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2259/540
Bílkoviny (g)8,8
Tuky (g)38,9
Z toho nasycené mastné k. (g)23,3
Sacharidy (g)30,8
Z toho cukry (g)26,3
Vláknina (g)14
Sůl (g)-

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakaa na vaření
Hmotnost: 0.4 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Belgie
VO násobek: 5
Hmotnost: 400 g

Na začátku celého příběhu této čokolády stojí nejkvalitnější kakaové boby. Čokoláda Callebaut se vytváří v jedné z belgických nejstarších pražíren. Je vyrobena z nejlepších, udržitelných kakaových bobů. Vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány chutí jedné z nejkvalitnějších čokolád. Za každým balíčkem, který koupíte, investuje společnost část výdělku do udržitelného pěstování. V nabídce naleznete spoustu druhů čokolády, od mléčné, přes ruby až po hořkou. Teď už si stačí jen vybrat.