Barry Callebaut Čokoláda bílá Velvet 32% 2,5kg

Kód: 4-BCCBV-8/2500
1 045,03 Kč 1 170,43 Kč včetně DPH 418,01 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
9.10.2024
Bílá čokoláda Velvet od Barry Callebaut v čokopecičkách má intenzivní mléčnou, bohatě krémovou a zároveň středně sladkou chuť. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení a na výrobu zmrzlin či pralinek. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barry Callebaut Čokoláda bílá Velvet 32% 2,5kg

Nechte se ohromit dotykem čerstvého mléka.

Tato čokoláda je nejhedvábnější, nejsmetanovější bílá čokoláda v řadě Callebaut. Vychutnejte si její bohatý pocit v ústech, který nikdy neztěžkne.

A zkombinujte tuto čokoládu se čímkoliv – od exotických koření jako je šafrán až po širokou škálu ovocných plodů.

Pro svou střední tekutost se hodí téměř na každé použití, jako například k tvarování, polévání, dochucování, potahování čokoládou atd. Pro vždy dokonalé výsledky.

S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.

Složení: Cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: mléko, sója.

  • Alergeny: produkt obsahuje mléko, sojové boby
  • Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
  • Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
  • Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2465/589
Bílkoviny (g)6,1
Tuky (g)40
Z toho nasycené mastné k. (g)24,1
Sacharidy (g)51
Z toho cukry (g)50,8
Vláknina (g)-
Sůl (g)0,22

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakaa na vaření
Hmotnost: 2.5 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Velká Británie
VO násobek: 5
Hmotnost: 2,5 kg

Na začátku celého příběhu této čokolády stojí nejkvalitnější kakaové boby. Čokoláda Callebaut se vytváří v jedné z belgických nejstarších pražíren. Je vyrobena z nejlepších, udržitelných kakaových bobů. Vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány chutí jedné z nejkvalitnějších čokolád. Za každým balíčkem, který koupíte, investuje společnost část výdělku do udržitelného pěstování. V nabídce naleznete spoustu druhů čokolády, od mléčné, přes ruby až po hořkou. Teď už si stačí jen vybrat.