Dr. Oetker Kypřící prášek do perníku 20g
Kód: 4-KPDP-60/20Související produkty
Detailní popis produktu
Dr. Oetker Kypřící prášek do perníku 20g
Kypřicí prášek do perníku Dr. Oetker Váš perník krásně nakypří a dodá mu nezaměnitelnou vůni a chuť. Svou vůní přivábí celou rodinu ke stolu. V jednom balíčku tak naleznete pečlivě vyvážené složení kypřicí látky a směsi koření pro Váš lahodný perník.Kypřicí prášek na 1/2 kg mouky.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, obiloviny obsahující lepek, vlčí bob
- Složení: kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogedifosforečnan sodný), koření (skořice, anýz, hřebíček, koriandr, fenykl), kukuřičný škrob. Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK). kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogedifosforečnan sodný), koření (skořice, anýz, hřebíček, koriandr, fenykl), kukuřičný škrob. Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
- Návod na použití: Originální recept na oblíbený a tradiční perník na zadní straně obalu: Do větší misky nasypeme 400 g polohrubé mouky, 250 g cukru krupice, 250 ml mléka, 1 vejce, 100 ml (10 PL) oleje, plnou lžíci kakaa a balíček Kypřicího prášku do perníku Dr. Oetker. Vše šleháme elektrickým ručním šlehačem nebo metličkou 3 minuty.Těsto vylijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě cca 35 minut při teplotě 180°C.
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 495/119 |
Bílkoviny (g) | 2,2 |
Tuky (g) | 1,3 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 0,2 |
Sacharidy (g) | 16 |
Z toho cukry (g) | 0,8 |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | 33,6 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kypřící prášky, kvásky a droždí |
---|---|
Hmotnost: | 0.021 kg |
Země původu: | Česko |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 20 g |