Maso Here Carolina Reaper Biltong 40g

Kód: 4-MHCRB-15/40
Akce
Značka: Maso Here
92,07 Kč 103,12 Kč včetně DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
Někdo to rád ostré, někdo ještě ostřejší. Carolina reaper - legendární paprička, která zatopila pod kotlem už kdekomu. Tuhle extrémní nálož pálivosti můžeš ochutnat v kombinaci s naším sušeným hovězím masem. Receptura zůstává stejná. Při přípravě nám jen trochu ujela ruka s chilli.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Maso Here Carolina Reaper Biltong 40g

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo.

Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 160 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka.

  • Alergeny: bez alergenů
  • Složení: Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření, chilli (0,7%).
  • Upozornění pro spotřebitele: Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu
  • Skladování: 25 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)1525/365
Bílkoviny (g)63
Tuky (g)4
Z toho nasycené mastné k. (g)2
Sacharidy (g)1
Z toho cukry (g)-
Vláknina (g)-
Sůl (g)2

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky
Hmotnost: 0.048 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vysoký obsah bílkovin, Raw
Země původu: Česko
VO násobek: 5
Hmotnost: 40 g
Položka byla vyprodána…

Maso Here banner CZ

Maso Here je česká firma, která se zabývá sušeným masem. Při výrobě používají jenom prvotřídní, ručně krájené maso (hovězí, jelení, lamí, zebří), špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso suší proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v jejich pytlíku místo. Jedno balení sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g syrového masa. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. Dávají přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí, strukturou masa a výrobním procesem. Při sušení přichází o větší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.