Bonjour z Diana Světa Oříšků, zjistěte co je opravdu kvalitní čokoláda
Jaká je nejoblíbenější ingredience tohoto gurmána s francouzsko-španělskými kořeny a jak se postupně vyvíjel jeho vztah s Diana Company?
Podívejte se na video s Xavierem Carchenillou, kde se dozvíte jeho odpovědi a možná i něco víc o moderní profesionální cukrařině.
S jakou čokoládou nikdy nemůžete udělat chybu a je opravdu kvalitní?
Pokud jde o kvalitní čokolády na vaření a pečení, profesionální cukráři na celém světě obecně uznávají především dvě značky, jsou jimi belgická Barry Callebaut a francouzská Valrhona.
My pro Vás máme pro jistotu obě dvě varianty, protože se skvěle doplňují a umožňují nám tak, dát Vám na výběr co nejširší paletu příchutí. O něco více konvenční Barry Callebaut nabízí široký výběr hořké, mléčné, bílé, gold, ale i ruby čokolády s nejrůznějším obsahem kakaa, čokolády do fontán, kakaové máslo v peckách nebo třeba lesklé čokoládové perly, zatímco Valrhona vyniká pestrým výběrem čokolád nejrůznějších klasických i exotických příchutí.
Neváhejte tyto oblíbené značky vyzkoušet, na našem e-shopu nabízíme nejrůznější velikosti balení od 250g, přes 400g až po 2,5kg.
Máte chuť udělat si vlastní Čokoládovo višňové tartaletky podle receptu Xaviera Carchenilly?
Celý recept najdete zde a všechny důležité ingredience na našem
e-shopu, tak s chutí do toho.
DIANA COMPANY, spol. s r.o.
Rumunská 1829/8, 120 00 Praha 2, Česká republika
M +420 720 936 038 @E-shop CZ: jsmetuprovas@diana-company.cz