Octy
Balzamikový ocet (neboli vinný ocet) je oblíbený po celé Evropě pro svou specifickou chuť a také široké možnosti použití v kuchyni. V naší nabídce jej najdete v jedinečné úpravě, a to v kombinaci s šetrně redukovanou čerstvou jablečnou šťávou. Balzamikový ocet je dokonce v BIO kvalitě. Zvolit můžete ale také jablečný ocet vyrobený z proslulých sladkých italských jablek oblasti Trentino, nebo jablečný ocet, který zrál celých pět let a na jeho chuti to rozhodně poznáte. Balzamikový i jablečný ocet se výborně hodí do omáček, dresinků, salátů ale ochutí i ovoce, zeleninu nebo dokonce zmrzlinu.
Nejprodávanější
2 položek celkem
Značky
Položek k zobrazení: 2
Oblíbené kategorie
- Přepuštěné máslo Ghí
- Kokosový olej
- Olivový olej
- Konopný olej
- Makový olej
- Lněný olej
- Ořechový olej
- Arašídové máslo
- Mandlové máslo
- Kešu máslo
- Lískooříškové máslo
- Pekanové máslo
- Máslo z vlašských ořechů
- Kokosové máslo
- Čokoládové máslo
- Proteinella
- Pistáciová pasta
- Datlová pasta
- Sezamová pasta
- Celozrnná mouka