Přepuštěné máslo Ghí
Přepuštěné máslo neboli ghí je považováno za elixír života. Vyrábí se z klasického másla tzv. “přepuštěním”. Výsledkem je bezvodný máselný tuk, který má jemnou chuť i vůni a řadu zdravotních benefitů, z nichž nejvýznamnější je ten, že ghí neobsahuje mléčnou bílkovinu. Bývá proto vyhledáváno lidmi s ABKM a také kojícími maminkami dětí trpících potravinovou intolerancí. Mezi další výhody přepuštěného másla patří, že je přirozeně bezlepkové, obsahuje velké množství cenných živin a díky svému složení má antioxidační účinky. Přepuštěné máslo má navíc oproti jiným druhům olejů vyšší bod zakouření, je proto velmi vhodné i pro tepelnou úpravu. Dá se využít na smažení, pečení, ale zároveň jej můžete používat v kuchyni jako běžné máslo a namazat si ho jen tak na chleba.
Nejprodávanější
Značky
Oblíbené kategorie
- Přepuštěné máslo Ghí
- Kokosový olej
- Olivový olej
- Konopný olej
- Makový olej
- Lněný olej
- Ořechový olej
- Arašídové máslo
- Mandlové máslo
- Kešu máslo
- Lískooříškové máslo
- Pekanové máslo
- Máslo z vlašských ořechů
- Kokosové máslo
- Čokoládové máslo
- Proteinella
- Pistáciová pasta
- Datlová pasta
- Sezamová pasta
- Celozrnná mouka