Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 400g

Kód: 4-BCCH-400
190,64 Kč 213,52 Kč včetně DPH 47,66 Kč / 100 g
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
Hořká čokoláda od Barry Callebaut ve formě čokopeciček má bohatou kakaovou chuť, která je vyvážená jemnou chutí ovocných tónů. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení a na výrobu pralinek či zmrzlin. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 400g

Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně.

Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.

Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.

S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons

Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: sója

Cross-kontaminace: mléko

  • Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
  • Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
  • Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
  • Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2307/551
Bílkoviny (g)5,1
Tuky (g)36,6
Z toho nasycené mastné k. (g)21,9
Sacharidy (g)45,8
Z toho cukry (g)43,1
Vláknina (g)8,1
Sůl (g)0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakaa na vaření
Hmotnost: 0.4 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Belgie
VO násobek: 5
Hmotnost: 400 g
Položka byla vyprodána…

Na začátku celého příběhu této čokolády stojí nejkvalitnější kakaové boby. Čokoláda Callebaut se vytváří v jedné z belgických nejstarších pražíren. Je vyrobena z nejlepších, udržitelných kakaových bobů. Vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány chutí jedné z nejkvalitnějších čokolád. Za každým balíčkem, který koupíte, investuje společnost část výdělku do udržitelného pěstování. V nabídce naleznete spoustu druhů čokolády, od mléčné, přes ruby až po hořkou. Teď už si stačí jen vybrat.