BROWNIE Z BÍLÉ ČOKOLÁDY- DIANA COMPANY & MRS.PALACINKA- DIANA V KUCHYNI

BUDETE POTŘEBOVAT:

POSTUP:

  1. Troubu předehřejeme na 180C.
  2. Malou formu (autorka receptu použila formu o průměru 18x29cm) si vyložíme pečícím papírem. V jedné míse smícháme mouku, sůl a prášek do pečiva. V další míse spolu šleháme vejce, cukr, olej a vanilkový extrakt cca 2 minuty (směs lehce zesvětlá a zvětší malinko objem).
  3. V nerezové formě nahříváme a mícháme ve vodní lázni čokoládu s máslem, dokud se čokoláda nerozpustí a směs není hladká.
  4. Poté čokoládu pokojové teploty nalejeme do vaječné směsi, a pouze krátce mícháme dokud se směs nespojí.
  5. Nakonec už jen přidáme moučnou směs a opět promícháme.
  6. Těsto nalejeme do formy( můžeme posypat oříšky) a pečeme 18-22 minut. Na povrchu se vytvoří krustička ale těsto zůstane uvnitř vláčné.
  7. Necháme vychladnout a nakrájíme.

Recept by @mrs.palacinka

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company