Dr. Oetker Gelfix klasic 1:1 20g
Kód: 4-GK-48/20Související produkty
Detailní popis produktu
Dr. Oetker Gelfix klasic 1:1 20g
Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 1 150 g cukru, džem se vaří pouze 6 minut.Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s kyselejším nebo méně zralým ovocem.S Gelfixem Klasik 1:1 bude Váš hotový džem obsahovat 50% ovoce.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, obiloviny obsahující lepek, vlčí bob
- Složení: dextróza, regulátor kyselosti E500 (kyselina citrónová), 18% želírující látka (pektíny).
- Návod na použití: Příprava: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem! 3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených suchých sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | - |
Bílkoviny (g) | - |
Tuky (g) | - |
Z toho nasycené mastné k. (g) | - |
Sacharidy (g) | - |
Z toho cukry (g) | - |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | - |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Želatina na vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.023 kg |
Země původu: | Česko |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 20 g |