Dr. Oetker Holandské kakao 100g RAC MB
Kód: 4-HKRAC-6/100Související produkty
Detailní popis produktu
Dr. Oetker Holandské kakao 100g RAC MB
Holandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem. Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť.Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů.Vyzkoušejte prvotřídní Holandské kakao Dr. Oetker pro všechny recepty.Navíc na vnitřní straně obalu naleznete recept na originální Kakaové řezy pro děti.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, sojové boby
- Složení: kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (10% kakaové máslo), regulátor kyselosti (uhličitany draselné)
- Návod na použití: Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů.
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO, SÓJOVÉ BOBY).
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1194/288 |
Bílkoviny (g) | 23 |
Tuky (g) | 11 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 6,4 |
Sacharidy (g) | 10 |
Z toho cukry (g) | 0,7 |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | 0,08 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a kakaa na vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Země původu: | Německo |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 100 g |