Dr. Oetker Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku 20g

Kód: 4-ZVST-40/20
Značka: Dr. Oetker
15,23 Kč 17,06 Kč včetně DPH 76,15 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
30.5.2024
Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku 20g

Speciální želatina vhodná zejména pro slané pokrmy, tlačenky a aspiky.

  • Alergeny: produkt obsahuje oxid siřičitý a siřičitany a může obsahovat mléko
  • Složení: jedlá vepřová želatina (obsahuje, antioxidant (OXID SIŘIČITÝ)
  • Návod na použití: Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků: Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspik a rosoly 0,5 l. Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody/nálevu/vývaru) a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahříváme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. V případě vaječné tlačenky želatinu okamžitě zamícháme do směsi na tlačenku. U aspiků a rosolů necháme želatinu mírně vychladnout a použijeme dle konkrétního receptu. TIP: Při přípravěaspiků/rosolů obsah sáčku zalijeme 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice (max.80°C) a míchame až do úplného rozpuštění želatiny.
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO).
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)1513/0
Bílkoviny (g)-
Tuky (g)-
Z toho nasycené mastné k. (g)-
Sacharidy (g)-
Z toho cukry (g)-
Vláknina (g)-
Sůl (g)-

Doplňkové parametry

Kategorie: Želatina na vaření
Hmotnost: 0.021 kg
Země původu: Slovensko
VO násobek: 5
Hmotnost: 20 g