Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g
Kód: 4-ZZK-40/20Související produkty
Detailní popis produktu
Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g
Čirá, jemně mletá Želatina na ztužení krémů Dr. Oetker je ideálním pomocníkem na přípravu smetanových, jogurtových, tvarohových krémů a náplní nebo na přípravu dezertů z ovocných šťáv.Perfektně drží tvar.Vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr. Oetker.Je vyrobena z přírodní vepřové želatiny.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko
- Složení: jedlá vepřová želatina
- Návod na použití: Příprava krémů a náplní (smetanových, jogurtových, tvarohových, apod.) a dezertů z ovocné šťávy. Vystačí na 500 - 600 ml tekuté hmoty. Příprava: 1. Do menšího hrnce dáme 3 - 4 polévkové lžíce vody , přisypeme obsah sáčku a necháme asi 10 minut nabobtnat. 2.Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 lžíce krému/ovocné šťávy(podle konkrétního receptu), metličkou zamícháme a vmícháme zpět do zbylého krému/ovocné šťávy. 3. Dále zpracujeme podle receptu.
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO).
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1513/356 |
Bílkoviny (g) | 89 |
Tuky (g) | - |
Z toho nasycené mastné k. (g) | - |
Sacharidy (g) | - |
Z toho cukry (g) | - |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | 1,2 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Želatina na vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.021 kg |
Země původu: | Česko |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 20 g |