Dr. Oetker Dort- želé červené 10g

Kód: 4-DZCE-80/10
Značka: Dr. Oetker
11,90 Kč 13,33 Kč včetně DPH 119 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Dort - želé červené

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Dort- želé červené 10g

...a ovoce zůstane krásně čerstvé!Dort-želé červené Dr. Oetker je vhodným zakončením svěžího ovocného dortu. To pak zůstane krásně lesklé po dlouhou dobu, prostě jako právě utržené.Dort-želé červené je ideální pro podtržení barvy a lesku jahod, malin, višní a jiných červených plodů. Můžete však vyzkoušet i zajímavý kontrast červeného želé se žlutým ananasem nebo zeleným kiwi.Dort-želé je rostlinného původu, je vyrobené na bázi karagenanů z mořských řas.Dort-želé červené stačí jen smíchat s vodou, 1 minutu povařit a polít ovoce na dortu.

  • Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, skořápkové plody
  • Složení: cukr, zahušťovadlo (karagenan, karubin), regulátor kyselosti E500 (hydrogenvínan draselný), barvivo (karmín, karoteny).
  • Návod na použití: 1. Obsah sáčku smícháme se 2- 3 lžícemi cukru (40 g), přidáme 250 ml tekutiny a důkladně promícháme. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi 1 minutu.2. Odstavíme z plotny a za občasného míchání necháme chladnout.3. Ještě vlažným želé zalijeme ovoce na dortu. Dort je nutné před nanesením želé potřít např. krémem nebo džemem. Pokud želé před použitím příliš ztuhne, můžeme ho ještě jednou krátce rozehřát.
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO, SKOŘÁPKOVÉ PLODY).
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)274/65
Bílkoviny (g)-
Tuky (g)-
Z toho nasycené mastné k. (g)-
Sacharidy (g)16
Z toho cukry (g)16
Vláknina (g)-
Sůl (g)-

Doplňkové parametry

Kategorie: Želatina na vaření
Hmotnost: 0.012 kg
Země původu: Česko
VO násobek: 5
Hmotnost: 10 g